Scooterrijder rijdt hardlopers omver in Santpoort-Noord; drie gewonden

 

Santpoort-Noord – Een scooterrijder heeft dinsdagavond twee hardlopers aangereden. Rond half acht reed de bestuurder van de scooter over de Santpoortse Dreef, toen hij de hardlopers over het hoofd zag. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de hardlopers flink gewond raakten. Twee ambulances en de politie rukten uit om hulp te verlenen.

De hardlopers werden op straat gestabiliseerd. Een van de twee had een flinke hoofdwond opgelopen. Ambulancebroeders hebben de twee slachtoffers vervolgens beide op een brancard gelegd en in de ambulance verder verzorgd.

Ook de scooterrijder liep verwondingen op. Hij is samen met de twee andere slachtoffers met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.