Veel blikschade bij ongeval op Zandvoortselaan in Heemstede

 

Heemstede – Bij een verkeersongeval in Heemstede hebben drie auto’s woensdagavond flinke schade opgelopen. Rond kwart over zeven wilde een automobilist vanuit de Laan van Bloemenhove de Zandvoortselaan oprijden, maar zag daarbij een andere auto over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de andere automobilist met zijn Jeep vervolgens nog tegen een geparkeerde auto aan reed.

Alle drie de auto’s liepen flinke schade op, maar ondanks de harde klap raakte niemand gewond. Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. De beschadigde wagens zijn door sleepwagens in de loop van de avond weggesleept.

De Zandvoortselaan was door het ongeval tussen de Herenweg en de Leidsevaart geruime tijd afgesloten voor het verkeer.