Voetganger met opzet aangereden in Haarlem

 

Haarlem – Een voetganger is vrijdagmiddag hoogstwaarschijnlijk met opzet aangereden in Haarlem. De aanrijding vond om even voor half twee plaats op de Baan. Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Omdat er hoogstwaarschijnlijk opzet in het spel aanwezig was, is de politie een uitgebreid onderzoek begonnen. In het naastgelegen Carlton Square hotel zijn zeven politieagenten en de recherche geruime tijd bezig geweest.

Hotelgasten lieten weten dat er in het hotel een deel met politielinten was afgezet. Na ongeveer twee uur was de recherche klaar, en werd er een man, vermoedelijk de aangereden voetganger, met de politie meegenomen.

Een woordvoerder van de politie kon vrijdagmiddag nog niet meer vertellen over het incident, en zal later met meer informatie komen.

Wel zoekt de politie nog eventuele getuigen. Deze worden verzocht zich te melden bij de politie, via het telefoonnummer 0900-8844.