Vuurwerkbom vernielt brievenbus en voorruit van woning in Haarlem

 

Haarlem – Bij een woning aan het Voortingsplantsoen is woensdagavond een voorruit en een brievenbus door vuurwerk vernield. Rond kwart over zeven werd de vuurwerkbom afgestoken, waarbij een enorme klap te horen was. Omdat er in de woning mogelijk nog brand was ontstaan, werden de brandweer en politie opgeroepen om met spoed die kant op te gaan.

Bij aankomst bleek dat er geen brand was ontstaan. De politie heeft de woningcorporatie gebeld, om er voor te zorgen dat het vernielde ruit en de brievenbus afgedicht worden.

De politie liet weten dat het een nog erg rustige dag is geweest qua incidenten. Op een brand in de berging van een flat aan de Ekamastraat en deze vuurwerkbom aan het Voortingsplantsoen, zouden er nog weinig ongeregeldheden in en rondom Haarlem zijn.