Gewonde bij gewapende overval op garagebedrijf in Zwanenburg

 

Zwanenburg – Op een garagebedrijf aan de Zwanenburgerdijk is zaterdagavond door meerdere personen een gewapende overval gepleegd. Een medewerker is daarbij gewond geraakt door enkele klappen van een overvaller. De overval vond om even voor zes uur plaats toen meerdere personen met een wapen naar binnen kwamen en een medewerker bedreigde. De politie is direct na de overval een onderzoek gestart.

In de omgeving is door de politie naar de overvallers gezocht. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer in de ambulance behandeld. De man hield er een hoofdwond aan over, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om eventuele sporen veilig te stellen.

De overvallers zijn nog niet aangehouden.