Caravan in de brand gestoken langs Van der Aartweg in Haarlem

 

Haarlem – Een caravan is zondagavond verwoest door een brand. De caravan stond geparkeerd op een parkeerterrein nabij een woonwagenkamp aan de Van der Aartweg. De brand werd rond kwart over zes ontdekt, waarop de hulpdiensten werden gewaarschuwd.

Bij aankomst van de brandweer stond de caravan al geheel in de brand, en viel er weinig meer aan te redden. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling. Naast de caravan lag ook nog ander afval dat deels in de brand stond, waaronder een paar rolcontainers, een deel van een kippenhok en een kast.

De gemeente zal in de loop van de avond al het afval komen opruimen.

De afgelopen weken is er vaker afval op het parkeerterrein in de brand gestoken, waarvoor de brandweer in actie moest komen. De politie stelt een onderzoek in.