Auto over de kop op Spanjaardslaan in Haarlem

 

Haarlem – De bestuurder van een auto is zaterdag aan het einde van de middag met zijn auto over de kop geslagen. Dat gebeurde rond kwart voor zes toen de bestuurder vanaf de Wagenweg rechtsaf de Spanjaardslaan op wilde rijden. De auto gleed in de bocht weg, raakte een verkeerslicht en sloeg vervolgens over de kop.

Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen. De bestuurder wist al snel zelf uit de auto te komen. In afwachting van de ambulance heeft een brandweerman de nek van het slachtoffer gestabiliseerd.

Ambulancebroeders hebben zich daarna om het slachtoffer ontfermt. De man is in de ambulance uitgebreid nagekeken, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Spanjaardslaan vanaf de Fonteinlaan afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft de wagen in de loop van de avond weggesleept.