Motorrijder vliegt tuin in bij ernstig ongeval in Lisse

 

Lisse – Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Rond kwart over vijf reed de motorrijder over de Loosterweg Noord in Lisse, toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De motor kwam uiteindelijk in de tuin van een boerderij tot stilstand.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde op een naastgelegen veld.

Na de eerste zorg is de motorrijder per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Loosterweg Noord was door het ongeval afgesloten voor het verkeer. De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Omstanders lieten weten dat de motorrijder even daardoor al met hoge snelheid over de weg reed.