Buurtbewoner aangehouden na melding ruzie in woning Haarlem-Parkwijk

 

Haarlem – De politie is dinsdagmiddag in actie gekomen in Parkwijk in Haarlem. Rond vier uur kreeg de politie de melding binnen dat er in een woning aan de Staalstraat een ruzie zou zijn, waarop meerdere politievoertuigen uitrukten. Uiteindelijk stonden er zo’n acht agenten en vier politiewagens in de straat om de ruzie te sussen.

Na afloop van het incident stonden de agenten buiten nog even na te praten. Ondertussen waren er veel mensen uit de buurt op het incident afgekomen, waaronder een buurtbewoner waar de politie nog naar opzoek was.

Oplettende agenten zagen de man staan, en liepen een later onopgemerkt naar de man toe. De man kon vervolgens zonder veel moeite worden aangehouden, waarna hij is meegenomen naar het politiebureau.

Waar de ruzie in de woning over ging, is niet bekend.