Fietser gewond na aanrijding met auto op Schipholweg in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Een fietser is zaterdag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De man had bij een tuincentrum aan de Schipholweg plantjes gekocht, en wilde rond kwart voor een vanaf het tuincentrum de weg oversteken naar het fietspad. Op datzelfde moment kwam er een auto aan, en beide konden elkaar niet meer ontwijken. De fietser kwam via de motorkap met een harde klap tegen het voorruit van de auto aan.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto is door een bergingswagen weggesleept. Door het incident was een rijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer.