Gezin ademt rook in bij woningbrand in Haarlem

 

Haarlem – In een woning aan de Duinoordstraat in Haarlem-Noord is dinsdagavond brand ontstaan. Rond half acht merkte de bewoners een brandlucht op, en gingen op onderzoek uit. Een ventilator bleek in de brand te zijn gevlogen, waardoor de hele beneden verdieping vol met rook stond.

De bewoners, een man, een vrouw en drie kinderen, zijn vervolgens direct het huis uitgegaan. De drie kinderen en de man hadden daarbij rook ingeademd, dat zij gecontroleerd moesten worden in de ambulance.

Uiteindelijk stonden vier ambulances in de straat om de gewonden te verzorgen. Na de controles in de ambulances is alleen de man meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De anderen kwamen er met de schrik van af.

Salvage zal later in de avond langs komen om de schade in de woning op te nemen.