Hoogwerker valt om in Sanoma gebouw in Hoofddorp; medewerker geevacueerd

 

Hoofddorp – In het gebouw van Sanoma media aan de Capellalaan in Hoofddorp is donderdagmiddag een hoogwerker omgevallen. Glazenwassers waren om even voor half twee bezig met het wassen van de ramen, toen de hoogwerker door nog onbekende oorzaak omviel. Ambulance, brandweer en politie werden vervolgens gealarmeerd om hulp te verlenen.

De bedrijfshulpverleners zijn direct begonnen om het gebouw te ontruimen. Ondanks de forse klap raakte niemand bekneld of gewond. Medewerkers lieten weten een enorme klap gehoord te hebben, en dat de grond door de omgevallen hoogwerker trilde.

Een hydraulische leiding van de hoogwerker raakte door de val wel defect. De brandweer heeft de gelekte olie opgeruimd.

Na ongeveer een half uur konden de geƫvacueerde medewerkers weer naar binnen.