Motorrijder gewond bij ongeval op de Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Een motorrijder is zondagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Zeeweg. Om even voor acht uur reed de motorrijder met twee andere motorrijders over de Zeeweg richting Zandvoort. In een bocht ging het echter door nog onbekende oorzak mis, en raakte een van de motorrijders van de weg.

De man kwam in de berm ten val. Twee ambulances en de politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Agenten hebben de man in afwachting van de ambulancebroeders eerste hulp geboden.

De man is even later in de ambulance nagekeken. Hier bleek dat hij onder meer letsel aan zijn schouders had opgelopen. Het slachtoffer is voor verdere zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De beschadigde motor is door een bergingswagen meegenomen.