Aanhouding bij ernstige mishandeling op station Haarlem

 

Haarlem – Een man is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een mishandeling op het station van Haarlem. De politie heeft een persoon aangehouden. Om even over zeven uur zou de man op het perron geduwd zijn, waarna hij ten val kwam. Gezien de ernst van de verwondingen, kwam ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse.

Ambulancebroeders verleende het slachtoffer eerste hulp. De traumahelikopter landde in de omgeving, waarna de arts per politiebusje naar het station werd gebracht om de ambulancebroeders bij te staan.

Na de eerste hulp is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het VU in Amsterdam.

De verdachte kon direct op het perron worden aangehouden. Politieagenten hebben de man geboeid overgebracht naar het politiebureau.