Motorrijder en automobilist gewond bij botsing in Haarlem

 

Haarlem – Een motorrijder is donderdagmiddag hard in botsing gekomen met een auto in de Waarderpolder. Om even over een uur vond het ongeval plaats op de kruising van de Mollerusweg en de Emrikweg. De motorrijder kwam na de klap enkele meters verder op het asfalt terecht.

Ambulance en politie rukten uit om de gewonde motorrijder eerste hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde man op straat behandeld, waarna hij per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij de afhandeling kreeg de bestuurder van de auto toch nog last van zijn nek, waarna agenten de automobilist gestabiliseerd hebben. Een andere ambulance kwam ter plaatse om ook de automobilist na te kijken. De automobilist is vervolgens ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de kruising van de Mollerusweg en de Emrikweg geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.