Twee gewonden en lange file door ongeval op A200 bij Haarlem

 

Haarlem – Op de A200 zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Rond half vijf kwamen drie auto’s met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de twee gewonden eerste hulp verleend, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de derde auto kwam er met de schrik van af.

Door het ongeval werd de A200 in de richting van het Rottepolderplein afgesloten voor het verkeer vanuit Haarlem. Dit zorgde voor veel oponthoud voor het verkeer dat Haarlem uit wilde. Na verloop van tijd heeft de politie het verkeer dat op de A200 in de file stond om laten keren.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.