Vijf aanhoudingen bij burenruzie aan de Denemarkenstraat

 

Haarlem – De politie heeft vrijdagavond vijf personen aangehouden. Rond kwart over acht liep een langdurige burenruzie aan de Denemarkenstraat dermate uit de hand, dat iemand van de trap werd afgeduwd en daarbij gewond raakte. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De gealarmeerde traumahelikopter landde in de buurt, waarna de arts met een politiebusje naar het adres werd gebracht.

Omdat onduidelijk was wie het slachtoffer geduwd had, werden alle vijf personen die in de woning aanwezig waren aangehouden. Alle verdachte zijn afzonderlijk met een politiebusje of auto overgebracht naar het politiebureau.

De politie liet weten dat men al vaker bij de woning aanwezig is geweest vanwege de langdurige ruzie. Ook waren agenten eerder op de avond al langs gekomen om te bemiddelen bij de ruzie.