Vrouw ernstig gewond na val van trap tijdens snoeien tuin

 

Heemstede – Een vrouw is zaterdagmiddag hard ten val gekomen bij haar woning in Heemstede. Rond half twee was de vrouw bezig met het snoeien van haar tuin aan de Korhoenlaan in Heemstede, toen zij van de trap af viel en met haar hoofd hard op een stoeprandje terecht kwam. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de vrouw eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde op een grasveldje langs de Fazantenlaan, waarna de arts met een politiebusje naar de woning werd gebracht om de ambulancebroeders bij te staan.

Na de eerste zorg is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het VU ziekenhuis in Amsterdam. De vrouw heeft door de val een flinke wond aan haar hoofd overgehouden.