Hulpdiensten in actie na melding meerdere gewonden in woning

 

Haarlem – Twee ambulances, twee politie-eenheden en de brandweer zijn maandagavond uitgerukt naar een woning aan de Lorentzkade. Rond kwart over acht belde de bewoner 112 met de melding dat er meerdere personen onwel zouden zijn geraakt in zijn woning. Omdat het mogelijk om een koolmonoxidevergiftiging kon gaan, rukten de hulpdiensten groots uit.

Eenmaal bij de woning aangekomen bleek er gelukkig niemand onwel te zijn geraakt. De oudere bewoner was in de war geraakt, en had daardoor 112 gebeld met het verhaal dat er mensen onwel waren geworden. In de woning bleken geen andere personen aanwezig te zijn, en verder ook niemand onwel te zijn geworden.

Voor de zekerheid heeft de brandweer nog metingen uitgevoerd, maar daar kwam niets uit. Ambulancebroeders hebben de man in de woning nagekeken, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de man zal gepaste hulp worden gezocht.