Paniek om vreemde lucht bij appartementencomplex

 

Haarlem – In een appartementencomplex aan de J.J. Hamelinkstraat is zaterdagavond een vieze lucht geroken, waarvan bewoners dachten dat het om een gaslucht ging. De bewoners belde rond half tien de hulpdiensten, waarop de brandweer en politie uitrukten.

De brandweer heeft uit voorzorg de hoofdgaskraan dichtgedraaid, en is op onderzoek uitgegaan. Om de woning te controleren moest de voordeur van de woning geforceerd worden. Eenmaal in de woning bleek dat er geen bijzonderheden waren.

Wel hing in de woning een vieze geur wat vermoedelijk door de andere bewoners als gaslucht is geroken. De brandweer heeft de ramen van de woningen open gezet om de boel te luchten.

Na ongeveer een half uur konden alle bewoners weer terugkeren naar hun woning.