Scooter in botsing met overstekende vrouw op Boulevard in Zandvoort

 

Zandvoort – Bij een ongeval op de Boulevard Barnaart in Zandvoort zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. Rond kwart over acht reed de scooter over de Boulevard Barnaart toen een jonge vrouw plots het fietspad opliep. De scooterrijder kon de vrouw niet meer ontwijken, en botste tegen haar aan.

De scooterrijder met daarop een passagier kwamen ten val, en ook de aangereden vrouw raakte gewond. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben aan alle drie de gewonden eerste hulp verleend. Alle slachtoffers liepen door de botsing meerdere schaafwonden op, voornamelijk aan de benen. Nadat alle wonden schoon waren gemaakt en ingetapet kon iedereen zijn weg weer vervolgen.

Agenten hebben nog geholpen met het invullen van de schadeformulieren. De jonge vrouw, die in Zandvoort op vakantie was, is door haar vrienden naar hun vakantieadres gebracht.