Tankstation in Bennebroek wederom overvallen

 

Bennebroek – Tankstation De Compaan in Bennebroek is zondagavond wederom overvallen. Op zondag 14 juni, exact twee weken geleden, werd er ook al een overval gepleegd op hetzelfde tankstation aan de Rijksstraatweg. De politie is direct opzoek gegaan naar de twee daders. In de omgeving stonden op meerdere kruispunten politieagenten, en een ook politiehelikopter vloog boven de omgeving van Bennebroek.

De overvallers, waarvan er een een stoppelbaard en een petje op had, zouden na de overval te voet zijn gevlucht. Vervolgens zouden ze in een zwarte BMW zijn gestapt, en daarmee zijn ontkomen. Ondanks de uitgebreide zoektocht, werden de daders niet meer aangetroffen.

De forensische opsporing is een onderzoek gestart, en heeft alle sporen vastgelegd.