Vrouw doodgeschoten in Hoofddorp [video]

 

Hoofddorp – Een vrouw is maandagavond aan de Sjoukje Dijkstralaan in Hoofddorp doodgeschoten. De schietpartij vond rond half acht plaats. Direct werden meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, gealarmeerd om hulp te verlenen. Ondanks alle hulp overleed de vrouw ter plekke.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Volgens getuigen zou de dader meerdere keren geschoten hebben, en is vervolgens op de vlucht geslagen. De politie liet weten opzoek te zijn naar een zilvergrijze Audi Cabrio met een zwart dak. De auto met daarin de dader(s) zou zijn weggereden richting de Toolenburgerplas.

Onder meer met een politiehelikopter en een speurhond is de omgeving afgezocht.

Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een misdrijf in de relationele sfeer.