Vrouw gewond bij valpartij op Stationsplein in Haarlem

 

Haarlem – Een klein meisje is zondag aan het begin van de avond in botsing gekomen met een Connexxion-bus. Het ongeval vond rond kwart voor zeven plaats op het Stationsplein in Haarlem. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Het meisje werd samen met haar vader in de ambulance gecontroleerd. Na de controle door de ambulancebroeders bleek het meisje er geen verwondingen aan overgehouden te hebben.

Tijdens de afhandeling van het ongeval kwam even verderop op het Stationsplein een vrouw lelijk ten val. Ambulancebroeders konden haar direct eerste hulp verlenen. Na de controle moest de vrouw met letsel aan haar voet naar het ziekenhuis worden overgebracht voor verdere zorg.

Haar hondje kon bij haar op schoot mee de ambulance in.