Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een motorrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Asserweg in Hoofddorp. Rond acht uur ging de motorrijder ter hoogte van de Jane Addamsstraat onderuit. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde op een nabij gelegen veldje. Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Asserweg tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Het vertrek van de traumahelikopter trok veel bekijks van mensen uit de buurt.