Pakketbezorger rijdt tegen beweegbare paal in centrum Haarlem

 

Haarlem – Een pakketbezorger is maandagochtend met zijn bestelwagen tegen een beweegbare paal aangereden. Rond half twaalf wilde de man via de Koningstraat het winkelgebied van Haarlem verlaten. Op het moment dat de man over de beweegbare paal heen reed om de Gedempte Oude Gracht op te rijden, kwam de paal omhoog.

De onderkant van de auto liep daarbij veel schade op. Op het wegdek kwam veel olie te liggen.

Medewerkers van handhaving hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. De bestelwagen zal moeten worden weggesleept.

Een maand geleden gebeurde er ook al een zelfde soort incident. Toen kwam op 10 juni een auto van handhaving Haarlem in botsing met een verkeerspaal toen deze omhoog kwam terwijl de auto over de paal heen reed.