Politie wilt gestolen camper met slapende bewoner wegslepen in Heemstede

 

Heemstede – De politie is maandagmiddag enige tijd bezig geweest met een gestolen camper. De politie trof de gestolen camper langs de Cruquiusweg in Heemstede aan. De nummerborden die op de camper zaten waren als gestolen geregistreerd. Toen een bergingswagen de camper wilde wegslepen, bleek er nog iemand in de camper te liggen slapen.

De bewoner werd wakker en keek verbaast uit het raam wat er allemaal gebeurde. Agenten vertelden de man dat de camper als gestolen geregistreerd stond, maar de man wist van niets.

Politieagenten vroegen daarop de man de papieren van de camper te tonen. De man moest zijn hele camper overhoop halen, maar kon de papieren uiteindelijk niet vinden. Ook het registratienummer van de camper was niet meer te vinden.

Politieagenten besloten daarop de man aan te houden wegens diefstal cq heling. De camper is vervolgens alsnog weggesleept, en zal door de politie verder onderzocht worden.