Twee gewonden bij ongeval op Schouwtjeslaan in Haarlem

 

Haarlem – Een fietser en de bestuurder van een snorscooter zijn dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt. Rond half zes kwamen de twee op de kruising van de Schouwtjeslaan en de Uit Den Bosstraat met elkaar in botsing. Twee ambulances en de politie rukten uit om hulp te verlenen.

Door de botsing kwamen beide personen hard ten val. Ambulancebroeders hebben de slachtoffers eerste hulp verleend. Na de eerste zorg op straat zijn beide slachtoffers per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Schouwtjeslaan vanaf de Wagenweg afgesloten voor het verkeer.

Buurtbewoners lieten weten dat het vaker mis gaat op deze kruising, omdat het onduidelijk zou zijn dat het verkeer rechts uit de Schouwtjeslaan voorrang zou hebben. Vaak blijft het alleen bij blikschade. Ondanks dit meerdere keren bij de gemeente te hebben aangegeven, is er tot op heden nog niets mee gedaan.