Veel schade na brand in slaapkamer van villa in Vogelenzang

 

Vogelenzang – In een villa aan de Bekslaan in Vogelenzang is vrijdagmiddag brand uitgebroken. Rond half drie werd de brand ontdekt, waarop direct meerdere brandweerwagens, politie en een ambulance gealarmeerd. In een slaapkamer was door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken.

De brandweer is direct begonnen met blussen, waardoor de brand tot de slaapkamer beperkt bleef. Wel kwam er veel rook bij vrij, wat zich door de gehele woning verspreidde.

Een bewoner is door ambulancebroeders nagekeken wegens rookinhalatie. Hij probeerde na het ontdekken van de brand, de brand nog te blussen. Hij werd door omstanders uiteindelijk uit de woning gehaald. De man hoefde na de controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

Met een overdrukventilator is de rook grotendeels uit de woning geblazen.