Dance Valley 2015

 

Velsen – In een zonovergoten Velsen Vallei in Spaarnwoude is vandaag de 21ste nagenoeg uitverkochte editie van Dance Valley succesvol afgesloten. Met vele nationale en internationale artiesten en muziekstijlen zorgde Dance Valley voor een ultieme festivalbeleving, waar 132 DJ’s en 40.000 fans feest vierden.

Deze 21ste editie van Dance Valley kenmerkte zich als vanouds door authentieke dance, die in een grote diversiteit van muziekstijlen was verdeeld over 10 stages. Het bekendste en allereerste dance festival van Nederland dat overdag wordt gehouden werd afgesloten met onder meer spectaculaire shows van Fedde le Grand en Showtek op een overweldigende main stage.

Ook bij de podia met harde en ruige muziekstijlen in de ‘harde vallei’ was het feest. Hoogtepunt van de dag waren sets op de HQ stage, met hard house artiesten van het eerste uur, zoals JP, Tom Harding en Yoji. Op dit podium, dat terug is van weggeweest, draaiden zij het oude vertrouwde en populaire Vinyl.