Fietsster gewond door botsing met auto bij station Heemstede-Aerdenhout

 

Heemstede – Een fietsster is zondag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een botsing met een auto. Om even over half zeven fietste de vrouw over het fietspad langs de Zandvoortselaan, toen een automobilist haar op een kruising bij het treinstation over het hoofd zag. Een botsing was het gevolg, waarbij de fietsster ten val kwam.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Omstanders verleende in afwachting van de hulpdiensten eerste hulp. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer vervolgens nagekeken. Zij is voor verdere zorg met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. Door het incident was het niet mogelijk om vanaf het Roemer Visscherplein de Zandvoortselaan op te rijden.