Flinke schade bij kettingbotsing in Heemstede

 

Heemstede – Vier auto’s zijn woensdag aan het einde van de middag met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart over vijf ging het mis op de Heemstede Dreef, voor de verkeerslichten bij het Julianaplein. De bestuurder van de achterste auto merkte te laat op dat zijn voorgangers moesten remmen, en knalde op de auto voor hem.

Ondanks dat de bestuurder nog een poging deed om uit te wijken, raakte hij met de zijkant van zijn auto toch nog de andere auto. Door de harde klap schoot deze auto ook weer door naar voren, die op zijn beurt ook weer doorschoot.

Uiteindelijk liepen vier auto’s schade op, maar geen van de inzittenden liep verwondingen op.

Een bergingsauto is ter plekke gekomen om twee van de vier auto’s weg te slepen. De andere twee konden nog wel zelf verder rijden.