Jongen gewond bij botsing met auto in Haarlem

 

Haarlem – Een jongen is zaterdagmiddag in de Zaanenlaan gewond geraakt bij een botsing met een auto. Rond kwart voor vier was de jongen op straat aan het buitenspelen, toen hij tussen geparkeerde auto’s door de weg op rende. Een rijdende auto kon de jongen niet meer ontwijken, met een harde botsing tot gevolg.

Ambulance en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de jongen eerste hulp verleend. Na de eerste zorg op straat is de jongen per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep onder meer letsel op aan zijn been.

De politie heeft de straat afgesloten voor onderzoek. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.