Auto met pech aangereden op de N200

 

Amsterdam – Een automobilist is zaterdagavond op een auto welke met pech langs de Haarlemmerweg – N200 stond ingereden. Het ongeval vond rond half twaalf plaats ter hoogte van de Radarweg in Amsterdam-West. In eerste instantie kregen de hulpdiensten de melding door dat het ongeval bij Halfweg had plaatsgevonden. Ambulance en politie werden die kant opgestuurd.

Daar aangekomen bleek er op de A200 bij Halfweg niets aan de hand te zijn. Al snel bleek dat het niet om de A200 ging, maar om de N200 in Amsterdam.

De hulpdiensten zijn vervolgens die kant opgereden om daar hulp te verlenen. Een van de inzittenden is door de ambulancebroeders in de ambulance nagekeken. Hij klaagde over last in zijn nek. Ondanks de flinke klap hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis. Hem is aangeraden om de volgende dag bij de huisarts langs te gaan voor controle.

Het ongeval vond plaats doordat het voorste voertuig met pech langs de weg stond. Een automobilist zag de auto niet staan, en reed volgens de politie met zo’n 70 km/u tegen de auto aan.

Door het ongeval was een rijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer.