Man in rolstoel aangereden door auto in Haarlem

 

Haarlem – Een man in een rolstoel is dinsdagavond aangereden door een auto. Om even over negen uur ging het mis op de kruising van de Laan van Osnabruck en de Moskoustraat. De man in de rolstoel wilde de straat oversteken, maar werd over het hoofd gezien door een automobilist.

Een aanrijding was het gevolg, waarbij de man met zijn rolstoel ten val kwam. Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de mindervalide man op straat geholpen aan zijn verwondingen. Na de eerste zorg is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Op het moment van de aanrijding vond er net een hevige regenbui plaats. Dit in combinatie met dat de man in de rolstoel in het donker lastig te zien was heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat de automobilist het slachtoffer over het hoofd zag.