Drie jonge inbrekers aangehouden na inbraak in Heemstede

 

Heemstede – De politie heeft maandagavond drie jonge inbrekers kunnen aanhouden. Rond acht uur werden de twee betrapt bij een woninginbraak aan de Judith Leysterlaan. Direct gingen meerdere politie-eenheden opzoek en werd de hulp van de politiehelikopter ingeschakeld.

Ook via Burgernet werd gevraagd om uit te kijken naar de twee inbrekers. Van de jongens, beide van ongeveer 14 jaar, droeg een een legerjas, zwarte broek en had zwart haar. De andere jongen had een oranje sporttas bij zich, droeg een petje en had een zwarte broek en jas aan.

Na een uitgebreide zoektocht door Heemstede werden de drie verdachten in een parkje aan de Laan van Insulinde aangetroffen. De jongens van 15, 15 en 16 jaar uit Heemstede, Hoofddorp en Haarlem werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.