Voetganger ernstig gewond bij aanrijding in Heemstede

 

Heemstede – Een voetganger is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding in Heemstede. Rond zeven uur wilde de man de Johan Wagenaarlaan oversteken, maar kwam daarbij in botsing met een auto. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is daarbij met de ambulance meegereden.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Johan Wagenaarlaan was hierdoor geruime tijd deels afgesloten voor het verkeer.