Auto van maaltijdbezorger gaat in vlammen op in Heemstede

 

Heemstede – Een auto van een maaltijdbezorger is donderdagavond in de brand gevlogen. Om even voor negen uur reed de bestuurder van de auto vanaf de Herenweg de Prinsenlaan op. Vlak daarna moest de bestuurder zijn auto stil zetten, omdat hij merkte dat er iets niet in orde was.

Niet veel later stond de auto in de brand en kwamen er vlammen uit. Brandweer en politie kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto door de brand verwoest raakte.

De bestuurder van de auto was op het moment dat de auto in de brand vloog bezig om spare-ribs en pizza’s te bezorgen.

Een sleepwagen heeft de uitgebrande auto in de loop van de avond weggesleept. Door het incident was de Prinsenlaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer.