Hert overleden bij aanrijding met auto op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Op de Zeeweg in Overveen is vrijdag aan het einde van de middag een hert in botsing gekomen met een auto. Het hert overleefde de aanrijding niet. Rond half zes ging het mis toen een hert plotseling de weg overstak. Een automobilist kon het dier niet meer ontwijken, waarna een aanrijding volgde.

Ook een van de inzittenden raakte door de aanrijding lichtgewond. Ambulancebroeders hebben de vrouw in de ambulance behandeld. Zij hoefde na de controle niet mee naar het ziekenhuis. Een sleepwagen heeft de beschadigde auto weggesleept.

Afgelopen nacht werd er ook al een hert op de Zeeweg aangereden. Ook dit hert overleefde de aanrijding niet, en liep de auto veel schade op. De politie waarschuwt nu de temperaturen weer dalen en de herten en ree├źn uit de duinen komen om opzoek te gaan naar voedsel, automobilisten extra goed op te letten en hun snelheid aan te passen.