Man gewond bij aanrijding op de Zaanenlaan

 

Haarlem – De bestuurder van een gemotoriseerde driewieler is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt. Rond kwart over vijf kwam de man ter hoogte van de Mercuriusstraat in botsing met een auto. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Rotterdam, werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Orionweg was door het ongeval tussen de Steenbokstraat en de Zaanenlaan afgesloten voor het verkeer.