Automobilist raakt van de Zeeweg en ramt hekwerk in Overveen

 

Overveen – Een Poolse automobilist is zaterdagmiddag met zijn auto van de weg geraakt. Om even over half twee ging het mis, en raakte de automobilist van de Zeeweg en ramde daarbij een hekwerk bij een bushalte. Enkele meters verder kwam de auto tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen.

De bestuurder van de auto is door de ambulancebroeders nagekeken. Na de controle in de ambulance hoefde de man niet mee naar het ziekenhuis. Politieagenten namen bij de bestuurder een blaastest af, waaruit bleek dat de man vermoedelijk te veel alcohol heeft gedronken. De automobilist is door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zal moeten blijken of de man daadwerkelijk te veel alcohol heeft gedronken.

Een bergingswagen heeft de beschadigde auto weggesleept. Door het ongeval was een rijstrook op de Zeeweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.