Flinke file door ongeval op N201 in de Cruquius

 

Cruquius – De bestuurder van een auto heeft woensdag aan het einde van de middag erg veel geluk gehad. Rond kwart voor vijf reed de man over de N201 – Kruisweg in de richting van Hoofddorp, toen hij plots in de berm terecht kwam en tegen de vangrail reed. De man raakte vervolgens de macht over het stuur kwijt.

De auto reed eerst door de middenberm waar ternauwernood een lantaarnpaal niet geraakt werd. Vervolgens kwam de auto op de tegengestelde rijbaan terecht, waar de man er wederom goed vanaf kwam door geen tegenliggers te raken. Uiteindelijk kwam de auto in de berm net voor een sloot tot stilstand.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de automobilist te helpen. Doordat de man erg veel geluk heeft gehad en bijna niets geraakt heeft kwam de bestuurder er met de schrik van af.

Het verkeer vanuit Hoofddorp in de richting van Heemstede ondervond echter wel flinke vertraging door het ongeval. Het verkeer kon mondjesmaat via een rijstrook het ongeval passeren, waardoor er een lange file ontstond op de N201.