Twee gewonden bij kettingbotsing op Heemsteedse Dreef

 

Heemstede – Bij een kettingbotsing op de Heemsteedse Dreef zijn donderdag aan het einde van de middag twee gewonden gevallen. Rond half zes kwamen vier voertuigen ter hoogte van de Spaarnzichtlaan met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Een van de inzittenden had last van haar nek. Met behulp van ambulancebroeders en brandweerlieden is zij voorzichtig uit de auto gehaald en op een brancard gelegd. Ook een andere inzittende raakte gewond en is door ambulancebroeders verzorgd. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere inzittenden kwamen er met de schrik van af.

Door het ongeval was de Heemsteedse Dreef in de richting van Hoofddorp vanaf de Lanckhorstlaan afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor een flinke file.

Drie van de vier auto’s moesten worden afgesleept. De voorste auto kon nog wel verder rijden.