Wederom aanrijding bij gewijzigde verkeerssituatie Buitenrustbrug

 

Haarlem – Een maaltijdbezorger en een automobilist zijn woensdagavond op de Rustenburgerlaan met elkaar in botsing gekomen. Dit was de tweede aanrijding in drie dagen tijd. Afgelopen maandagavond vond op exact dezelfde plek ook al een aanrijding plaats.

Sinds maandag is begonnen met werkzaamheden aan de Buitenrustbruggen, waardoor een van de twee bruggen is afgesloten voor het verkeer. Al het verkeer maakt nu gebruik van de andere brug. Verkeersregelaars proberen de situatie in goede banen te leiden, maar toch ging het woensdagavond voor de tweede keer mis.

De bestuurder van de scooter hield er geen verwondingen aan over. De politie is ter plaatse gekomen om de gegevens van beide partijen te noteren.

Een collega maaltijdbezorger heeft de maaltijd opgehaald en alsnog naar het bezorgadres gebracht.