Maaltijdbezorger in botsing met auto op Vergierdeweg

 

Haarlem – Een maaltijdbezorger is dinsdagavond in botsing gekomen met een auto. Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats op de Vergierdeweg. De bestuurder van de scooter zag een automobilist vanuit de Roemer Visscherstraat te laat aankomen en kon geen voorrang meer verlenen. Een botsing was het volg, waarbij de scooterrijder ten val kwam.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de scooterrijder geprobeerd hulp te verlenen, maar hij had daar geen behoefte aan. Omdat de jongen verder niet ernstig gewond leek te zijn, hebben ze ambulancebroeders hem maar laten gaan.

Ook een collega van de maaltijdbezorger leek zich niet druk te maken om de toestand van de jongen. Hij kwam met een auto aangereden om de maaltijd op te halen welke de jongen aan het bezorgen was. Zonder zich druk te maken om zijn gevallen collega vertrok de jongen weer om de maaltijd alsnog af te leveren.

Agenten hebben de jongen duidelijk gemaakt dat hij eerst de schadeformulieren moest invullen voordat hij zijn weg weer kon vervolgen. De jongen is hinkelend op een been naar een woning toegegaan om daar samen met de bestuurster van de auto de schadeformulieren in te vullen.