Beschonken automobilist raakt van de weg en ramt boom en lantaarnpaal

 

Heemstede – De bestuurder van een auto is vrijdagavond met zijn auto van de weg geraakt. Het ongeval gebeurde rond half elf op de Glipperweg in Heemstede. Vermoedelijk raakte de automobilist een stoeprand waarna hij de macht over het stuur verloor. Mede door de gladheid kwam hij vervolgens tegen een boom en lantaarnpaal tot stilstand.

Na het ongeval kon hij zelf de auto uitstappen. Vervolgens is de man met een kennis meegereden en heeft daarbij zijn auto achtergelaten.

Getuigen verklaarde dat de man zei gedronken te hebben en de hulpdiensten niet gebeld hoefde te worden. De politie weet om wie het gaat en is naar de man opzoek gegaan.

Door het ongeval was de weg tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.