Man aangehouden na melding vechtpartij op treinstation

 

Heemstede – Een jongen is vrijdag aan het einde van de middag door de politie aangehouden op het treinstation Heemstede-Aerdenhout. Rond kwart voor zes kregen agenten een melding dat er mogelijk een vechtpartij zou zijn op het station Heemstede-Aerdenhout en dat een conducteur daarbij betrokken zou zijn. Meerdere politie-eenheden spoedden zich vervolgens die kant op.

Bij aankomst van de agenten probeerde een jongen er rennend vandoor te gaan. Agenten konden hem op tijd tegenhouden. Nadat duidelijk was geworden wat er precies gebeurd was en de identiteit van de jongen gecontroleerd was, besloten agenten om de jongen aan te houden. De jongen is vervolgens in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau.

Voor zo ver bekend raakte er niemand gewond.