Man aangesproken door politie na gooien bierflesjes van balkon

 

Haarlem – Een bewoner van de Ruslandstraat heeft dinsdagavond bezoek gehad van enkele politieagenten. Enkele buurtbewoners waren rond kwart voor acht bezig met het schoffelen van een tuintje voor hun appartementencomplex toen een flatbewoner doelbewust tot twee keer aan toe een flesje bier naar beneden gooide. Agenten die bezig waren met de afhandeling van een ongeval zagen dit gebeuren en sprake de flatbewoner aan.

Ondertussen werden extra agenten erbij geroepen om via de andere kant van de flat bij de man naar binnen te gaan. Omdat de man voor gevaar zorgde werd de hulpofficier van justitie gebeld om te overleggen wat er gedaan moest worden.

Andere agenten waren ondertussen de woning van de man binnen gegaan. Na een stevig gesprek tussen de agenten en de man werd besloten om de man niet aan te houden en lieten agenten het bij een flinke waarschuwing.