Motorrijder gewond na ruzie door verkeersconflict in Haarlem

 

Haarlem – Een motorrijder is zondagavond op de Westelijke Randweg – N208 ten val gekomen door een verkeersconflict. Rond kwart over zeven reed een groep motor- en quadrijders over de Westelijke Randweg – N208 toen zij in conflict raakte met een automobilist. Volgens de motor- en quadrijders probeerde de automobilist vervolgens twee personen uit hun groep bewust aan te rijden. Ook trapte de automobilist hard op zijn rem, waardoor een motorrijder erachter ten val kwam.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde motorrijder eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Na het incident ging de automobilist er vandoor. Een aantal quad- en motorrijders zou de automobilist vervolgens tot in het centrum van Haarlem achtervolgd hebben, maar daar uit het oog zijn verloren.

Aan de hand van het kenteken en het signalement van de bestuurder weet de politie hoogstwaarschijnlijk wie de bestuurder van de auto was. De politie zal een uitgebreid onderzoek instellen.

De twee quadrijders die de automobilist bewust geprobeerd heeft aan te rijden, zijn naar het politiebureau gegaan om daar aangifte te doen.