Overleden man aangetroffen in auto langs Kadijklaan in Haarlem

 

Haarlem – De man die vannacht levenloos werd aangetroffen in een auto aan de Roolandweg – kruising Kadijklaan, is een 18-jarige Haarlemmer. De familie is zojuist door de politie op de hoogte gesteld.

Het rechercheteam doet momenteel ook onderzoek op de Betelgeuzestraat in IJmuiden. Er zijn hier sporen aangetroffen die mogelijk verband houden met de dood van de 18-jarige overleden Haarlemmer.

In verband hiermee heeft de politie een uitgebreide afzetting neergezet voor forensisch onderzoek.

De politie is mede op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Betelgeuzestraat. Heeft u iets gezien in IJmuiden dat te maken kan hebben met het overlijden van de Haarlemmer? Bel dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

Haarlem – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een overleden man aangetroffen in een rode Mercedes nabij de kruising Kadijklaan met de Roolandweg. Vooralsnog wordt niet uitgesloten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment wordt de toedracht onderzocht.

Getuigenoproep
De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kadijklaan/Roolandweg tussen 01.30 en 02.00 uur. Heeft u informatie dat met bovenstaand incident te maken kan hebben en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan svp met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.